Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών & Δημόσιας Υγείας

AΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΜΗΜΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Το Τμήμα Αλληλεγγύης – Ειδικών Πληθυσμιακών Ευπαθών Ομάδων – Εθελοντισμού του Δήμου Καρδίτσας βρίσκεται στο αίθριο της Νέας Αγοράς και ασχολείται:

  • Με την δημιουργία  Κοινωνικού  Μητρώου Απόρων

  • Με το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ

  • Μεριμνά για τους συμπολίτες  που έχουν την ανάγκη μας.

Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Μητρώου Απόρων δέχονται τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.α. από το Τμήμα μας και χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι καταστηματάρχες, οι επιχειρηματίες και οι φορείς του Νομού μας.

Στο κοινωνικό μας έργο, το οποίο είναι δύσκολο, αρωγοί είναι οι εθελοντές μας, οι οποίοι αφιερώνουν ανιδιοτελώς πολλές ώρες στο Τμήμα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλέφωνο 2441350719, καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι δράσεις του Τμήματός μας θα παρουσιάζονται στα σχετικά Δελτία Τύπου, τα οποία δημοσιεύονται και στις τοπικές εφημερίδες.

Προσφορά στη μνήμη Αλεξάνδρας Αποστολού

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης ευχαριστεί τον κ. Ευάγγελο Αποστολό, ο οποίος αντί μνημοσύνου της συζύγου του Αλεξάνδρας, πρόσφερε τρόφιμα για το Κοινωνικό Μητρώο Απόρων.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσφορά στη μνήμη Αλεξάνδρας Αποστολού

Ευχαριστίες του Δήμου Καρδίτσας προς τον ΑΣ Αναγέννηση

Η Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας που επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία πλαισίωσε τη χορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο στο Παυσίλυπο με δράση εθελοντισμού υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευχαριστίες του Δήμου Καρδίτσας προς τον ΑΣ Αναγέννηση

Προσφορά ελαιολάδου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Η Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας, θα ήθελε να ευχαριστήσει και δια του τύπου τις οικογένειες του κ. Σόλωνα Ευαγγελόπουλου και του κ. Ντάλλα Αριστοτέλη, οι οποίες συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό αντί στεφάνου για τον θάνατο της μητέρας τους Θεοδώρας Ευαγγελοπούλου, τα οποία διέθεσαν για την αγορά 94 lt λαδιού και προσέφεραν αυτά, για το σκοπό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσφορά ελαιολάδου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Ξεκινά το πρόγραμμα “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης” στο Δήμο Καρδίτσας

Με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας η εφαρμογή του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» που αφορά και τους δημότες του Δήμου Καρδίτσας θα αρχίσει από 1/2/2017.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεκινά το πρόγραμμα “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης” στο Δήμο Καρδίτσας

Η κοινωνική δράση του Δήμου Καρδίτσας το Δεκέμβριο

Ο Δήμος Καρδίτσας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης Ειδικών Ευπαθών Ομάδων, Εθελοντισμού το μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ προσέφερε:

1. α) Σε  1317 οικογένειες  τρόφιμα ,νωπά κρέατα ,γαλακτοκομικά είδη ,  γλυκά, λαχανικά, φρούτα, είδη προσωπικής  υγιεινής ,  κ.α.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κοινωνική δράση του Δήμου Καρδίτσας το Δεκέμβριο

Προσφορά της Ε2 Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Ε2 Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας οι οποίοι συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία και παρέδωσαν στην Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ελ. Αντωνίου, η οποία τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για την πράξη τους. Τα τρόφιμα θα δοθούν σε εγγεγραμμένους

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσφορά της Ε2 Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας