Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών & Δημόσιας Υγείας

AΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΜΗΜΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Το Τμήμα Αλληλεγγύης – Ειδικών Πληθυσμιακών Ευπαθών Ομάδων – Εθελοντισμού του Δήμου Καρδίτσας βρίσκεται στο αίθριο της Νέας Αγοράς και ασχολείται:

  • Με την δημιουργία  Κοινωνικού  Μητρώου Απόρων

  • Με το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ

  • Μεριμνά για τους συμπολίτες  που έχουν την ανάγκη μας.

Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Μητρώου Απόρων δέχονται τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.α. από το Τμήμα μας και χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι καταστηματάρχες, οι επιχειρηματίες και οι φορείς του Νομού μας.

Στο κοινωνικό μας έργο, το οποίο είναι δύσκολο, αρωγοί είναι οι εθελοντές μας, οι οποίοι αφιερώνουν ανιδιοτελώς πολλές ώρες στο Τμήμα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλέφωνο 2441350719, καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι δράσεις του Τμήματός μας θα παρουσιάζονται στα σχετικά Δελτία Τύπου, τα οποία δημοσιεύονται και στις τοπικές εφημερίδες.

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

Φιλικός αγώνας μπάσκετ με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνεται τη Μ. Πέμπτη και ώρα 6.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

Έντονη η κοινωνική δράση του Δήμου Καρδίτσας τον Μάρτιο

Ο Δήμος Καρδίτσας μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης για τον μήνα ΜΑΡΤΙΟ 2017 προσέφερε:
1 – α) Σε 1.421 οικογένειες τρόφιμα,νωπά κρέατα,γαλακτοκομικά είδη, γλυκά, λαχανικά , φρούτα, είδη προσωπικής υγιεινής , κ.α.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έντονη η κοινωνική δράση του Δήμου Καρδίτσας τον Μάρτιο

Ευχαριστίες του Δήμου Καρδίτσας για την Ημέρα Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας και η Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα ήθελε να ευχαριστήσει και δια του τύπου την Διοίκηση , την Κοινωνική Υπηρεσία, τις Δ/νσεις των Κλινικών, του Διοικητικού τμήματος και της Νοσηλευτικής σχολής του Γ.Ν.Ν. Καρδίτσας για τον συντονισμό της Ημέρας Αλληλεγγύης και την προσφορά τους σε είδη διατροφής και προσωπικής υγιεινής προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευχαριστίες του Δήμου Καρδίτσας για την Ημέρα Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Ημέρα Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου

Ημέρα Αλληλεγγύης θα είναι η Τετάρτη 5/4 για το προσωπικό του Νοσοκομείου Καρδίτσας που θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για να τα προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας που στηρίζει άπορες οικογένειες του Δήμου.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημέρα Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου

Προσφορά ελαιολάδου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Η Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστεί το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας για την πρωτοβουλία του να προσφέρει ποσότητα ελαιολάδου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσφορά ελαιολάδου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Προσφορά χυμών και ντοματοπολτών από την ΝΤΑΜΑΒΑΝΤ

Σημαντικές ποσότητες συσκευασμένων χυμών και ντοματοπολτών πρόσφερε προς το Δήμο Καρδίτσας- Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης η επιχείρηση ΝΤΑΜΑΒΑΝΤ Α.Ε Παραγωγής, Επεξεργασίας, Τυποποίησης, Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων που εδρεύει στη Φίλια Καρδίτσας.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσφορά χυμών και ντοματοπολτών από την ΝΤΑΜΑΒΑΝΤ