Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών & Δημόσιας Υγείας

AΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΜΗΜΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Το Τμήμα Αλληλεγγύης – Ειδικών Πληθυσμιακών Ευπαθών Ομάδων – Εθελοντισμού του Δήμου Καρδίτσας βρίσκεται στο αίθριο της Νέας Αγοράς και ασχολείται:

  • Με την δημιουργία  Κοινωνικού  Μητρώου Απόρων

  • Με το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ

  • Μεριμνά για τους συμπολίτες  που έχουν την ανάγκη μας.

Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Μητρώου Απόρων δέχονται τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.α. από το Τμήμα μας και χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι καταστηματάρχες, οι επιχειρηματίες και οι φορείς του Νομού μας.

Στο κοινωνικό μας έργο, το οποίο είναι δύσκολο, αρωγοί είναι οι εθελοντές μας, οι οποίοι αφιερώνουν ανιδιοτελώς πολλές ώρες στο Τμήμα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλέφωνο 2441350719, καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι δράσεις του Τμήματός μας θα παρουσιάζονται στα σχετικά Δελτία Τύπου, τα οποία δημοσιεύονται και στις τοπικές εφημερίδες.

Απολογισμός κοινωνικής δράσης του Δήμου Καρδίτσας για τον Μάϊο

Ο Δήμος Καρδίτσας μέσω της Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης Ειδικών Ευπαθών Ομάδων, Εθελοντισμού για τον μήνα Μάϊο 2017 προσέφερε:

1 – α) Σε 1.180 οικογένειες δόθηκαν τρόφιμα νωπά κρέατα, γαλακτοκομικά είδη, γλυκά, λαχανικά, φρούτα, είδη προσωπικής υγιεινής, κ.α.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απολογισμός κοινωνικής δράσης του Δήμου Καρδίτσας για τον Μάϊο

Διανομή ροδάκινων από το Δήμο Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης στα πλαίσια του προγράμματος δωρεάν απόσυρσης φρούτων, θα παραλάβει ποσότητα ροδάκινων, η διανομή των οποίων θα γίνει την Πέμπτη 15/6 και την Παρασκευή 16/6 από τις 10.00 – 14.00 από το κτήριο του πρώην 1ου Λυκείου.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διανομή ροδάκινων από το Δήμο Καρδίτσας

Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας μπάσκετ Αστυνομίας – Πυροσβεστικής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Ομάδα έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας θα ήθελε να ευχαριστήσει και δια του τύπου την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Καρδίτσας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, το Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας και την ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν φιλικό αγώνα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομίας και Πυροσβεστικής με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας μπάσκετ Αστυνομίας – Πυροσβεστικής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ευχαριστίες της Ομάδας Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της μαθητικής θεατρικής παράστασης «Μικρές Ιστορίες και Τραγούδια της Γειτονίας μας» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/5 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευχαριστίες της Ομάδας Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας

Επιτυχημένη η Ημέρα Αλληλεγγύης στην Περ. Ενότητα & το Δήμο Καρδίτσας

Η Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Καρδίτσας για την συμμετοχή τους στην Ημέρα Αλληλεγγύης που διοργάνωσαν από κοινού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιτυχημένη η Ημέρα Αλληλεγγύης στην Περ. Ενότητα & το Δήμο Καρδίτσας

Μαθητική παράσταση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μια ιδιαίτερη εθελοντική δράση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσα διοργανώνεται την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 10.30 π.μ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, οπου οι μαθητές της Γ’ Δ’ & Στ’ Τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας με την ενθάρρυνση των εκπαιδευτικών τους και την υποστήριξη της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I.P.A.) παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση με τίτλο «Μικρές ιστορίες και τραγούδια της γειτονιάς μας» με εισιτήριο τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαθητική παράσταση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου