Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη

Υπό κατασκευή …

Επιτυχημένη η Ημέρα Αλληλεγγύης στην Περ. Ενότητα & το Δήμο Καρδίτσας

Η Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Καρδίτσας για την συμμετοχή τους στην Ημέρα Αλληλεγγύης που διοργάνωσαν από κοινού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιτυχημένη η Ημέρα Αλληλεγγύης στην Περ. Ενότητα & το Δήμο Καρδίτσας

Μαθητική παράσταση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μια ιδιαίτερη εθελοντική δράση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσα διοργανώνεται την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 10.30 π.μ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, οπου οι μαθητές της Γ’ Δ’ & Στ’ Τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας με την ενθάρρυνση των εκπαιδευτικών τους και την υποστήριξη της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I.P.A.) παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση με τίτλο «Μικρές ιστορίες και τραγούδια της γειτονιάς μας» με εισιτήριο τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαθητική παράσταση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

“Ημέρα Αλληλεγγύης” η Πέμπτη 17 Μαΐου για την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Καρδίτσας

Κοινό κάλεσμα σε αιρετούς και εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Καρδίτσας να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασ. Τσιάκος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν πλαισιωμένοι από την Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ευαγ. Διαμαντή και τα υπηρεσιακά στελέχη της Δ/νσης και μέλη της Ομάδας Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.κ. Κατ. Καφαντάρη και Φουλ. Γκαραγκούνη.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Ημέρα Αλληλεγγύης” η Πέμπτη 17 Μαΐου για την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Καρδίτσας