Απολογισμός κοινωνικής δράσης Δήμου Καρδίτσας Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Καρδίτσας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης Ειδικών Ευπαθών Ομάδων, Εθελοντισμού για τους  μήνες  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017  προσέφερε:

1 –  α) Σε  1605  οικογένειες δόθηκαν τρόφιμα ,νωπά κρέατα ,γαλακτοκομικά είδη, γλυκά, λαχανικά, φρούτα, είδη προσωπικής  υγιεινής,  κ.α.

      β) Επίσης δόθηκαν μερίδες για σίτιση

>>>

Η εικαστικός Κατερίνα Κανελλάκου στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καρδιτσομαγούλας

Μια όμορφη αποκριάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Παιδικός Σταθμός Καρδιτσομαγούλας.  Η εικαστικός κ. Κατερίνα Κανελλάκου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του σταθμού ανέλαβε να μεταμορφώσει τα παιδικά μουτράκια σε αστείες αποκριάτικες φατσούλες

>>>

Δημοσίευση Προκήρυξης 2Κ/2017 Α.Σ.Ε.Π.

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε η υπ’ αριθμ. 2Κ/2017 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. στα ΦΕΚ 5/13-02-2017 και ΦΕΚ 8/15-02-2017 (τ. Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού Προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες).  

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Φυτά και Βότανα στον Λαϊκό Πολιτισμό και την Επιστήμη»

Το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Κέντρο Ιστορικής και Λαογραφικής Έρευνας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας , τον Δήμο Καρδίτσας, και την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων  Καρδίτσας οργανώνουν  το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Φυτά και Βότανα στον Λαϊκό Πολιτισμό και την Επιστήμη», το οποίο  θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου 2017 στην Καρδίτσα .

>>>

Διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων & λιπαντικών Δήμου Καρδίτσας & των φορέων του έτους 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ 1 Τ.Κ. 43131 Πληροφ.: Τηλ.: 24413-50797-796 Fax: 24413-50721 Email: katsaounos@dimoskarditsas.gov.gr Αριθμ. Πρωτ.:  2044/2017 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ 2017 ΔΗΜΟΥ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ Ο Δήμαρχος Καρδίτσας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων & λιπαντικών έτους 2017 για τις ανάγκες

>>>

Η ΤΡΙΚΚΗ στηρίζει το κοινωνικό έργο του Δήμου Καρδίτσας

Ιδιαίτερα σημαντική και συνεχής είναι η στήριξη της Συνεταιριστικής Βιομηχανίας Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ, στο κοινωνικό έργο του Δήμου Καρδίτσας, καθώς για μία ακόμα φορά διέθεσε 360 κουπόνια για γάλατα, τα οποία, μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης διατίθενται στους  εγγεγραμμένους στο Μητρώο Απόρων.

>>>

Δεύτερη παρτίδα πλαστικών καπακιών από το Δήμο Καρδίτσας για τον Γιώργο Σακκά

Την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μάρκου που συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια από μπουκάλια νερού, χυμών, αναψυκτικών κ.λ.π. που θα ανακυκλωθούν με αντάλλαγμα την προμήθεια τεχνητών μελών για τον συμπατριώτη τους Γιώργο Σακκά, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, στηρίζει έμπρακτα και ο Δήμος Καρδίτσας.

>>>

5η Συνεδρίαση Δ.Σ. – Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 – ώρα 6.00′ μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση νέου Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου (εισ.: πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κλ. Γιαννέλος)

>>>

Εισήγηση του Δημάρχου Καρδίτσας Φωτ. Αλεξάκου κατά τον Απολογισμό της Δημοτικής Αρχής

Τα τελευταία επτά χρόνια η χώρα μας βιώνει την χειρότερη οικονομική κρίση από τη μεταπολίτευση και μετά. Οι ευθύνες για την κρίση κατανέμονται στα δικά μας λάθη και στην πίεση που ασκούν οι δανειστές μας.

>>>

Στην Δημοτική Αγορά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας

Πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, πολύ μουσική, τραγούδια, χορό και φυσικά το κάψιμο του Καρνάβαλου περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει την Κυριακή της Αποκριάς στη Δημοτική Αγορά ο Δήμος Καρδίτσας,

>>>