Το Θεοδωρίδειο Κέντρο “Ορίζοντες” έκοψε την πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τετάρτη 6/2 το Θεοδωρίδειο Κέντρο “Ορίζοντες” κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο που στεγάζεται το κέντρο και το οποίο αποτελεί δωρεά της κ. Λυδίας Θεοδωρίδου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Κέντρου, Αντιδήμαρχος κ Ουρ. Σούφλα, οι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ.κ. Χαρ. Παπαδημητρίου, Θωμ. Κατσιαβάρας και Φιλ. Κωτούλας ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου κ. Ορ. Ψαχούλας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας κ. Δημ. Κανούτα, τα μέλη του ΔΣ., οι νέοι και νέες του Κέντρου, γονείς, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Η Πρόεδρος του Κέντρου, Αντιδήμαρχος κ. Ουρ. Σούφλα, κόβοντας την πίτα, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Κέντρου και τις οικογένειές τους καλή χρονιά με υγεία και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συνεργασία, καθώς και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού και τους πολίτες που προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες στους νέους και τις νέες του Κέντρου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Χαρ. Παπαδημητρίου, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου προς τους νέους και νέες του Κέντρου και τις οικογένειές τους, ενώ αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις σχετικά με το έργο επέκτασης και εκσυγχρονισμού του κτηρίου του

«Θεοδωρίδειου» Κέντρου «Ορίζοντες» -και πάγιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ για τη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας,- καθώς, όπως ανακοίνωσε, εξασφαλίστηκε η σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου Υπουργού Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας και της αρμόδιας Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας και αναμένεται η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.

Ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου κ Σωτ. Ψημμένος, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά την επέκταση του κτηρίου και επισήμανε την ανάγκη να καταβληθεί προσπάθεια από το Δήμο Καρδίτσας για την περαιτέρω στελέχωση του Κέντρου και την έγκαιρη μισθοδοσία και εξόφληση του προσωπικού.