Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο Καρδίτσας

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στο χώρο του Αμαξοστασίου, παρουσία του Δημάρχου Κ. Παπαλού, των Αντιδημάρχων Καθαριότητας Δημ. Κωστόπουλου και Πρασίνου Θωμ. Κατσιαβάρα, της Αντιδημάρχου Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης Ουρ. Σούφλα, του Δημοτικού Συμβούλου Λαμ. Τσιούκη και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας Απ. Ταξιάρχη.

Ο κ. Παπαλός μιλώντας προς τους εργαζόμενους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς το κοινωνικό σύνολο, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την κατανόηση που επιδεικνύουν στις όποιες καθυστερήσεις υπάρχουν κατά περιόδους στην καταβολή της μισθοδοσίας τους, οι οποίες οφείλονται σε αντικειμενικούς λόγους με κυριότερο την υποχρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κεντρική εξουσία.

Εξέφρασε πάντως τη συγκρατημένη αισιοδοξία του οτι με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία, τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τρίτους ως τον Νοέμβριο του 2011 και την επιμήκυνση του των δανείων του για 8 χρόνια με ευνοϊκούς όρους η κατάσταση σταδιακά θα ομαλοποιηθεί.

Τις ευχές τους προς τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους απηύθυναν και οι δύο αρμόδιοι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημ. Κωστόπουλος και Θωμ. Κατσιαβάρας, οι οποίοι εξεφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθεια που καταβάλλεται απ' όλους τους εργαζόμενους και την άριστη συνεργασία που έχουν μαζί τους.

Με θερμά λόγια για την συνεργασία του με τους εργαζόμενους και την προσπάθειά τους μίλησε και ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Λαμ. Τσιούκης, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ κ. Απ. Ταξιάρχης χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους εργαζόμενους τη χρονιά που διανύουμε και έθεσε συλλογικά αιτήματα των εργαζομένων προς τη Διοίκηση του Δήμου αναγνώριζοντας την καλή πρόθεσή της να ανταποκριθεί σ' αυτά, αλλά και την ύπαρξη αντικειμενικών δυσκολιών.