Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών & Δημόσιας Υγείας

AΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΤΜΗΜΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Το Τμήμα Αλληλεγγύης – Ειδικών Πληθυσμιακών Ευπαθών Ομάδων – Εθελοντισμού του Δήμου Καρδίτσας βρίσκεται στο αίθριο της Νέας Αγοράς και ασχολείται:

  • Με την δημιουργία  Κοινωνικού  Μητρώου Απόρων.
  • Με το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.
  • Μεριμνά για τους συμπολίτες  που έχουν την ανάγκη μας.

Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Μητρώου Απόρων δέχονται τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.α. από το Τμήμα μας και χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι καταστηματάρχες, οι επιχειρηματίες και οι φορείς του Νομού μας.

Στο κοινωνικό μας έργο, το οποίο είναι δύσκολο, αρωγοί είναι οι εθελοντές μας, οι οποίοι αφιερώνουν ανιδιοτελώς πολλές ώρες στο Τμήμα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλέφωνο 2441350719, καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι δράσεις του Τμήματός μας θα παρουσιάζονται στα σχετικά Δελτία Τύπου, τα οποία δημοσιεύονται και στις τοπικές εφημερίδες.

Νέα διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης”

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης” οι οποίοι είχαν αποδεχθεί στην αίτησή τους να παραλαμβάνουν και προϊόντα του ΤΕΒΑ

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης”

Καταβολή των προνοιακών επιδομάτων Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου

Από το Δήμο Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου και οριστικοποίησης της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων των μηνών Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017, η οποία γίνεται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καταβολή των προνοιακών επιδομάτων Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου

Διανομή κρέατος από δικούς του πόρους έκανε ο Δήμος Καρδίτσας

Χοιρινό κρέας σε άπορους και ασθενέστερους οικονομικά δημότες διένειμε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου ο Δήμος Καρδίτσας.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διανομή κρέατος από δικούς του πόρους έκανε ο Δήμος Καρδίτσας

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & το Σπίτι της Αγάπης

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας ΠΑΕ και 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας και το Σπίτι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & το Σπίτι της Αγάπης

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης”

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης” οι οποίοι είχαν αποδεχθεί στην αίτησή τους να παραλαμβάνουν και προϊόντα του ΤΕΒΑ

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης”

Θεατρική παράσταση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Την Κυριακή 12/11 και ώρα 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο  Θεατρική παράσταση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας από τη Θεατρική Ομάδα της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από πρόσκληση της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) σε συνεργασία και  με το Δήμο

>>>

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θεατρική παράσταση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας